top of page

Babymassage met Yoga oefeningen

Babymassage geeft een gevoel van geborgenheid en dat heeft je kindje nodig. Met babymassage wordt je kindje ook bewust van zijn/haar eigen lichaam.

Babymassage kan een gunstig effect hebben op onrustige baby's, huilbaby's, darmkrampjes, baby's die niet goed in- of doorslapen en kinderen die vaak ziek of verkouden zijn.

Bij mijn eerste kindje heb ik met 3 maanden een cursus babymassage gevolgd, ik vond het een heerlijk momendje samen met mijn zoontje. Even alleen met hem bezig zijn, samen met vriendinnen volgende wij de cursus. We wisselde veel tips uit. En we hadden het ook over de momenten waarop je even niet wist wat je moest doen.

 

Toen ik de cursus afgerond had heb ik mijn zoontje nog vaak gemasseerd. En nog masseer ik mijn kinderen vaak. Want ook bij mijn 2 dochters heb ik de massage en yoga technieken toegepast.

Ik wil dit graag door geven aan andere ouders/verzorgers. Dit momentje samen met je kind, de tips en tools die je leert van elkaar en de docent, de (nog) hechtere binding die je krijgt met je kind, je kindje (nog) beter leren kennen.

 

Mijn visie op babymassage met yoga is dan ook het ouders door geven van het eerlijke moment samen met je kind, en alles wat daar bij komt kijken. 

Tijdens de cursus leer je ook veel tips en tools die je toe kunt passen op je kindje. 

De cursus is ingedeeld in 4 ochtenden die 1,5 uur duren. De cursus gaat door met 3 deelnemers en maximaal 4. 

Wil je meer informatie of een cursus plannen, bel mij dan even. 

2.2.jpg
bottom of page